Archive for August, 2014

Er på jobbjakt

Eskil Fjelldahl (34) fra Fjelldal bruker Europas største olje- og gassmesse til å søke jobb. 

Stavanger: Han går nå siste året på Høgskolen i Narvik og har praksisplass hos Weatherford.  – Jeg skal bruke denne uken godt.  Målet er å treffe flest mulig viktige personer i de selskapene som holder til i Harstad, for jeg ønsker å bo på Fjelldal, sier han.

Neste vår er han ferdig utdannet maskiningeniør og han har som mål å få jobb innen neste påske.  –  For noen år siden sto arbeidsgiverne i kø og studentene var sikret jobb lenge før eksamen. I dag er situasjonen en helt annen, og vi må virkelig jobbe for å vise at vi duger overfor selskapene, sier han.

Har erfaring

Fjelldahl tror hans alder og tidligere arbeidserfaring er et fortrinn i jobbkampen.  – Jeg har levd et liv allerede og har mer erfaring enn de som kommer rett ut fra skolebenken, sier han.  Han skryter av Weaterhford og sier han har fått godt utbytte av de ukene han har vært i bedriften. 

–  De har virkelig lagt tingene til rette for meg. Ikke bare får jeg være med på denne messa, men jeg har også vært på anlegget i Stavanger og fått se produktene i funksjon. Det var meget lærerikt, sier han. 

–  ONS er en meget viktig opplevelse for den unge nordlendingen.  – Det var mye større enn jeg så for meg, men samtidig treffer jeg alle potensielle arbeidsgivere på samme plass.

Sender CV

Han har planer om å snakke med Statoil, Aibel, Lundin, DNV og Total.  – Jeg har allerede fått visittkort hos en potensiell arbeidsgiver.  Han ga meg klar beskjed om å sende cv, sier han optimistisk.

Odd Leif Andreassen, Harstad Tidende

Studietur Finland

Tidligere i år programområde hadde deltatt på en studietur til finske utdanning institusjoner til å se hvordan de driver utdanning og lære noe nytt om nært samarbeid med bedrifter i område. Vi har besøkt to campuser: CENTRIA Kokkola og CENTRIA Ylivieska. Det var en del møter og mulighet til å se på lab fasiliteter.

Studietur var vellykket og har fått masse idéer til å forbedre våres eget virksomhet.

Study start 2014

Welcome to Narvik University College, Department of Industrial Engineering.

For master students the official term start is August 15th.

Meeting with the academic staff:

10:00 – 11:30: Industrial Engineering B4150

Studiestart 2014

Velkommen til et nytt studieår ved Høgskolen i Narvik – Programområdet Industriell Teknologi!

Møte med fagpersonalet skal skje i A 3180.

10:00 – 10:45: Bachelor ingeniørfag – maskin og maskin y-vei

10:45 – 11:30: Bachelor ingeniørfag – maskin y-vei

Årets studietur for 3. årstudenter går til Stuttgart!

Vel møtt!

Været i Narvik
Publiseringer
August 2014
M T W T F S S
« Jun   Sep »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nyhetsbrev

powered by MailChimp!
Annonse
Registreringer